ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Online Κρατήσεις

Το Ξενοδοχείο Ταβέρνα Ρόμβη βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Τολού στην Αργολίδα. Όμορφο ψαροχώρι, το Τολό για πολλά χρόνια, φιλοξενεί επισκέπτες από όλο το κόσμο. Η πεντακάθαρή θάλασσα, το "γλύκο" κλίμα, η μικρή απόσταση από την Αθήνα και η εύκολη πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου ελκύζουν επισκέπτες όλο το χρόνο.

Το κύριο δρόμο του Τολού ακολουθεί τη παραλία από τη ¨ψηλή άμμο" ως το λιμάνι  όπου αναχωρούν καθημερινές κρουαζιέρες στην Ύδρα, Σπέτσες και Μονεμβάσια. Η παραλία του Τολού είναι ιδανικά για κολύμβη, ειδικά για παιδιά λόγο τα ρηχά νερά. Το χωριό προσφέρει όλες τις παροχές που μπορεί κανείς να χρειαστεί συν πολλές καφετέριες, μπαρ και μαγαζιά με είδη δώρων .

Αν πάτε περίπατο μέχρι το τέρμα της παραλίας θα βρείτε το βράχο της Αρχαίας Ασίνης, το οποίο είναι από τη Μυκηναϊκή περίοδο, και ανεβαίνοντας βλέπετε όλο το Τολό όπως τη φωτογραφία και τη παραλία του Δρεπάνου, η Πλάκα.

Ξενοδοχείο Ταβέρνα Ρόμβη, Ακτής 32, Τολό 21056, Αργολίδα Τηλέφωνο  27520 59331 - Φαξ 27520 59890 - Κινητό 6972053736

Μ.Η.Τ.Ε. PEL/3793

 

 

Έχετε βρεθεί σε αυτή την ιστοσελίδα επειδή έχετε κάνει αναζήηση για Ξενοδοχείο Ρόμβη, Ρόμβη Ξενοδοχείο, διαμονή στο Τολό, Τολό Αργολίδα, δωμάτια στο Τολό, Ταβέρνα στο Τολό, Ρόμβη ταβέρνα,

ταβέρνες στο Τολό, Τολό Αργολίδας, Ρόμβη Τολό, ξενοδοχείο στο Τολό, καταλύματα στο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions copyright, the content is the property of Hotel Romvi, Tolo 2004 - 2009 - All rights reserved