ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Online Κρατήσεις

Για διαμονή στο Τολό, το Ξενοδοχείο Ρόμβη επάνω στη θάλασσα, είναι μία τέλεια επιλογή. Μπορεί κανείς να απολαύσει τη φοβερή θέα του Αργολικού κόλπου, τα νησιά Κορωνήσι και Ρόμβη (από όπου πήρε το όνομά του το Ξενοδοχείο) από τα μπαλκόνια των δωματιών ή από τη ταβέρνα που βρίσκεται στο ισόγειο.

Τα πρόσφατα ανακαινησμένα δίκλινα δωμάτια, τρίκλινο δωμάτιο και πιο μεγάλα δωμάτια του Ξενοδοχείου Ρόμβη προσφέρουν άνετο και καθαρό περιβάλλον με όλες τις παροχές για να εξασφαλίσει μία ευχάριστη διαμονή.

Το Ξενοδοχείο Ταβέρνα Ρόμβη είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί από το 1971, από τότε προσελκυεί μία μεγάλη πελατεία από ντόπιους και τουρίστες με τη τοποθεσία του και το φιλικό περιβάλλον στο ξενοδοχείο και στην ταβέρνα.

Ξενοδοχείο Ταβέρνα Ρόμβη, Ακτής 32, Τολό 21056, Αργολίδα - Τηλέφωνο 27520 59331 - Φαξ 27520 59890 - Κινητό 6972053736

Μ.Η.Τ.Ε. PEL/3793

 

 

Έχετε βρεθεί σε αυτή την ιστοσελίδα επειδή έχετε κάνει αναζήηση για Ξενοδοχείο Ρόμβη, Ρόμβη Ξενοδοχείο, διαμονή στο Τολό, Τολό Αργολίδα, δωμάτια στο Τολό, Ταβέρνα στο Τολό, Ρόμβη ταβέρνα,

ταβέρνες στο Τολό, Τολό Αργολίδας, Ρόμβη Τολό, ξενοδοχείο στο Τολό, καταλύματα στο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions copyright, the content is the property of Hotel Romvi, Tolo 2004 - 2009 - All rights reserved