ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Online Κρατήσεις

Τα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο Ξενοδοχείο Ρόμβη, πρόσφατα ανακαινισμένα, προσφέρουν υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και πάνω από τα μισά δωμάτια έχουν θέα τη θάλασσα.

Τα δίκλινα δωμάτια στο Ρόμβη είναι ευρύχωρα και γίνονται τρίκλινα με τη τοποθέτηση ένα extra bed. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, TV, air conditioning, τηλέφωνο ψυγείο και μπαλκόνι.

Χαλαρώστε στο μπαλκόνι το βράδυ με ένα δροσερό ποτό ή αν σας πειράζει τη ζέστη ανάψτε το κλιματισμό για τέλεια ξεκούραση. Λίγα βήματα από το δωμάτιό σας το ξενοδοχείο διαθέτει ξαπλρώστρες για να εκμεταλευτείτε δωρεάν τον ήλιο.

Για διαμονή στο Τολό, το Ξενοδοχείο Ρόμβη, επάνω στο κύμα και με θέα όλο το κόλπο του Τολού είναι μία πολύ καλή επιλογή για διακοπές όλο το χρόνο.

 

Ξενοδοχείο Ταβέρνα Ρόμβη, Ακτής 32, Τολό 21056, Αργολίδα - Τηλέφωνο  27520 59331 - Φαξ 27520 59890 - Κινητό 6972053736

Μ.Η.Τ.Ε. PEL/3793

 

 

Έχετε βρεθεί σε αυτή την ιστοσελίδα επειδή έχετε κάνει αναζήηση για Ξενοδοχείο Ρόμβη, Ρόμβη Ξενοδοχείο, διαμονή στο Τολό, Τολό Αργολίδα, δωμάτια στο Τολό, Ταβέρνα στο Τολό, Ρόμβη ταβέρνα,

ταβέρνες στο Τολό, Τολό Αργολίδας, Ρόμβη Τολό, ξενοδοχείο στο Τολό, καταλύματα στο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions copyright, the content is the property of Hotel Romvi, Tolo 2004 - 2009 - All rights reserved