ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Online Κρατήσεις

Οι δραστηριότητες στο Τολό και στη γύρο περιοχή είναι πολλές. Μόλις λίγα βήματα από το ξενοδοχείο μπορει κανείς να ενοικιάζει βάρκα για να εξερευνήσει τις άλλες παραλίες της περιοχής και τα νησιά του κόλπου ή να κάνει κάποια θαλάσσινα σπορ όπως waterski, windsurfing, ιστιοπλοϊα κλπ. Επισκεφθείτε την Αρχαία Ασίνη ή πηγαίντε περήπατο στα βουνά να δείτε τη φανταστική θέα από ψηλά. Νοικιάστε ένα ποδήλατο ή ένα αυτοκίνητο για να δείτε περισσότερα από την περιοχή. Επισκεφθείτε επίσης τα Αργοσαρονικά Νησιά με κρουαζιέρες που αναχωρούν από το Τολό καθε μέρα στη διάρκεια τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη Πελοπόννησο υπάρχουν πολλοί αρχαιολογικοί χώροι όπως το Αρχαία Θέατρου της Επιδαύρου και η Μυκήνες (δείτε Αργολίδα), Άργος, Μυστρά, Σπάρτη, Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Κόρινθο, Ακροκόρινθο και Νεμέα.

Επισκεφθείτε το Μουσείο της Φυσικής Ιστορίας στο Λιγουριό, τα μουσεία και μνημεία του Ναυπλίου, το μοναδικό Μουσείο Ούζο Καρώνης ή για περισσότερη περιπέτεια δοκιμάσετε ορειβασία, kite surfing και go καρτ.

Ξενοδοχείο Ταβέρνα Ρόμβη, Ακτής 32, Τολό 21056, Αργολίδα Τηλέφωνο  27520 59331 - Φαξ 27520 59890 - Κινητό 6972053736

Μ.Η.Τ.Ε. PEL/3793

 

 

Έχετε βρεθεί σε αυτή την ιστοσελίδα επειδή έχετε κάνει αναζήηση για Ξενοδοχείο Ρόμβη, Ρόμβη Ξενοδοχείο, διαμονή στο Τολό, Τολό Αργολίδα, δωμάτια στο Τολό, Ταβέρνα στο Τολό, Ρόμβη ταβέρνα,

ταβέρνες στο Τολό, Τολό Αργολίδας, Ρόμβη Τολό, ξενοδοχείο στο Τολό, καταλύματα στο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions copyright, the content is the property of Hotel Romvi, Tolo 2004 - 2009 - All rights reserved