ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Online Κρατήσεις

Η χερσόνησος της Πελοπόννησο βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αθήνας και χωρίζεται από την Στερέα Ελλάδα μόνο από τον Ισθμό της Κορίνθου. Η Πελοπόννησος προσφέρει κάτι στον καθέναν με τις πανέμορφες παραλίες, σπηλιές, ψηλά βουνά (στην Τρίπολι, μόλις μία ώρα από το Τολό υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο τις χειμωνιάτικες μήνες) και δάσοι.

Πολλοί από τις επισκέπτες της Πελοποννήσου έρχονται για τη φύση, η άνοιξη γεμίζει όλα τα βουνά με πολύχρωμα λουλούδια και σε μία περιοχή κοντά στο Ναύπλιο υπάρχουν και σπάνια πουλιά. Άλλοι έρχονται για να επισκεφθούν τους αρχαιολογικούς χώρους όπως Μυστρά, Αχαία Ολυμπία, Αρχαία Κόρινθο, Νεμέα και Μονεμβάσια. Παρά που δεν είναι απαραίτητο, ένα αυτοκίνητο θα σας βοηθούσε στα δρομολόγια αυτά ή να εκμεταλευθείτε οι οργανωμένες εκδρομές.

Επισκεφθείτε επίσης τα Αργοσαρονικά Νησιά με καθημερινές κρουαζιέρες που αναχωρούν από το Τολό καθε μέρα στη διάρκεια τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ξενοδοχείο Ταβέρνα Ρόμβη, Ακτής 32, Τολό 21056, Αργολίδα Τηλέφωνο  27520 59331 - Φαξ 27520 59890 - Κινητό 6972053736

Μ.Η.Τ.Ε. PEL/3793

 

 

Έχετε βρεθεί σε αυτή την ιστοσελίδα επειδή έχετε κάνει αναζήηση για Ξενοδοχείο Ρόμβη, Ρόμβη Ξενοδοχείο, διαμονή στο Τολό, Τολό Αργολίδα, δωμάτια στο Τολό, Ταβέρνα στο Τολό, Ρόμβη ταβέρνα,

ταβέρνες στο Τολό, Τολό Αργολίδας, Ρόμβη Τολό, ξενοδοχείο στο Τολό, καταλύματα στο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions copyright, the content is the property of Hotel Romvi, Tolo 2004 - 2009 - All rights reserved